King Hannah “I’m Not Sorry, I Was Just Being Me”: veliko osvježenje


King Hannah
I’m Not Sorry, I Was Just Being Me

Datum izdanja: 25.02.2022.

Izdavač: City Slang

Žanr: Alternative, Shoegaze

Naša ocjena:

Popis pjesama:

  1. A Well-Made Woman
  2. So Much Water so Close to Drone
  3. All Being Fine
  4. Big Big Baby
  5. Ants Crawling on an Apple Stork
  6. The Moods That I Get In
  7. Foolius Caesar
  8. Death of the House Phone
  9. Go-Kart Kid (Hell No!)
  10. I’m Not Sorry,

 » Saznajte više…